Donic-Schildkröt представлява новост за тенис на маса в XXI век: CarboTec. За първи път традиционните тенис хилки от шперплат са заменени от въглерод.
100% въглеродни влакна. Но Какво го прави уникални? Ракетета от въглеродните влакна CarboTec  са линии  по-трудни и по-устойчиви на усукване, отколкото тези с традиционни дръжки. Поради повишената здравина на материала, CarboTec дава възможност за един по-динамична, сигурна и по-силова игра.

Технологията QRC е била замислена за промяна на подложката от каучук и гъба с  нова от по-висок клас и то само за секунди. Просто откъсне старите гуми и сложете новите. QRC система не изисква премахването на останките от старата гума и гъба на дървото, както и лепене и обрязване на новата гума!

Карбона е много солиден и лек материал, който се употребява  в много различни видове технологии (космическите пътешествия, автомобили и др.) Също така е уникален, защото  силата и устойчивостта на атмосферни влияния е уникална. Хилките за тенис CarboTec са по-устойчиви на усукване, което прехвърля ефективно енергията на топката и имат по-голям ефект на т.н. "sweetspot". Благодарение на специален производствен процес тенис хилката , главата и дръжката са изработени от едно парче материал.


За да се гарантира перфектен комфорт на игра, хилката за тенис CarboTec имат Schildkröt подплата и система QRC (Quick Rubber Change). Тази технология позволява смяна на гумите с нови и по-висок клас за няколко секунди. Технологията QRC помага да на се налага да почиствате остатъците от старата гъба и гума от дървото на хилката, както бавното и неприятно  лепене и обрязване на новата гума.


Тенис хилка подходяща за напреднали

• Материал 100% карбон

Liga QRC покритие

Въглеродните хилки са по-устойчиви на удар от дървените. Те позволяват по-голяма мощност и по-бърза в играта.

Вдлъбната дръжка /Анатомична/

Дебелина на гумата - 2.3 mm

Скорост: 120

Въртене: 120

Контрол: 60


Как да изберем лесно хилка за тенис на маса?

    Вече повече от 100 години Schildkrot е синоним на най-модерните технологии за тенис на маса.  Световно известни са и топчетата за тенис на маса, които поставят стандартите на много световни и европейски първенства. Това са само едно от многото новости, които Schildkrot е утвърдил на пазара. Уникални са системите за Регулиране на баланса (ABP), Антивибрационната система (AVS),  Системата за пренасяне на тежестта (PLS),  Бърза смяна на гумата (QRC.). Чрез сътрудничество с Donic, Schildkrot успя да постигне по-нататъшен важен трансфер на ноу-хау, като подобрява състава и параметрите на дърветата и гумите. Днес може да намерите Donic-Schildkrot в почти всички спортни магазини в Европа..

Добави мнение

забележка: HTML не се подържа!
    Лош           Добър

Хилка за тенис на маса Donic Carbotec 7000

  • цена: 129.00лв.

    Поръчай артикули за повече от 29.99лв. и ги получи с безплатна доставка
    *цена на доставка на тенис масите 25 лв. до адрес.
Наличен: В наличност

Подобни продукти

Хилка за тенис на маса Donic Carbotec 900

Хилка за тенис на маса Donic Carbotec 900

Donic-Schildkröt представлява новост за тенис на маса в XXI век: CarboTec. За първи път традиционнит..

85.90лв.

Етикети хилки за тенис на маса, топчета за тенис на маса, калъфи за хилки, мрежи за тенис на маса, хилки цени, карбонови хилки за тенис на маса