Donic-Schildkröt представлява новост за тенис на маса в XXI век: CarboTec. За първи път традиционните тенис хилки от шперплат са заменени от въглерод.
100% въглеродни влакна. Но Какво го прави уникални? Ракетета от въглеродните влакна CarboTec  са линии  по-трудни и по-устойчиви на усукване, отколкото тези с традиционни дръжки. Поради повишената здравина на материала, CarboTec дава възможност за един по-динамична, сигурна и по-силова игра.

Технологията QRC е била замислена за промяна на подложката от каучук и гъба с  нова от по-висок клас и то само за секунди. Просто откъсне старите гуми и сложете новите. QRC система не изисква премахването на останките от старата гума и гъба на дървото, както и лепене и обрязване на новата гума!

Карбона е много солиден и лек материал, който се употребява  в много различни видове технологии (космическите пътешествия, автомобили и др.) Също така е уникален, защото  силата и устойчивостта на атмосферни влияния е уникална. Хилките за тенис CarboTec са по-устойчиви на усукване, което прехвърля ефективно енергията на топката и имат по-голям ефект на т.н. "sweetspot". Благодарение на специален производствен процес тенис хилката , главата и дръжката са изработени от едно парче материал.


За да се гарантира перфектен комфорт на игра, хилката за тенис CarboTec имат Schildkröt подплата и система QRC (Quick Rubber Change). Тази технология позволява смяна на гумите с нови и по-висок клас за няколко секунди. Технологията QRC помага да на се налага да почиствате остатъците от старата гъба и гума от дървото на хилката, както бавното и неприятно  лепене и обрязване на новата гума.


Тенис хилка подходяща за напреднали

Материал: 20% карбон

QRC покритие

Въглеродните хилки са по-устойчиви на удар от дървените. Те позволяват по-голяма мощност и по-бърза в играта.

Вдлъбната дръжка /Анатомична/

Дебелина на гумата - 1.9 mm

Скорост: 100

Въртене: 100

Контрол: 80


Как да изберем лесно хилка за тенис на маса?
През 2000 година Donic /Доник/, един от най-големите брандове в Света за професионални тенис артикули и Schildkröt, водещ бранд за производство на тенис артикули от хоби серията,  стартираха своето сътрудничеството, което внесе допълнителна синергия между двата бранда и маркетингова сила на хоби серията продукти на "Schildkröt".


Добави мнение

забележка: HTML не се подържа!
    Лош           Добър

Хилка за тенис на маса Carbotec 900

  • цена: 85.00лв.

    Поръчай артикули за повече от 29.99лв. и ги получи с безплатна доставка
    *цена на доставка на тенис масите 25 лв. до адрес.
Наличен: Не е налично

Подобни продукти

Хилка за тенис на маса Carbotec 3000

Хилка за тенис на маса Carbotec 3000

Donic-Schildkröt представлява новост за тенис на маса в XXI век: CarboTec. За първи път традиционн..

109.00лв.

Хилка за тенис на маса  WALDNER 1000

Хилка за тенис на маса WALDNER 1000

Тенис хилката Waldner Level 1000 е абсолютен хит, опакована прекрасно за подарък на близък ..

76.00лв. 88.00лв.

Хилка за тенис на маса Carbotec 7000

Хилка за тенис на маса Carbotec 7000

Donic-Schildkröt представлява новост за тенис на маса в XXI век: CarboTec. За първи път традиционн..

129.00лв.

Хилка за тенис на маса  WALDNER 3000

Хилка за тенис на маса WALDNER 3000

Тенис хилката Waldner Level 3000 е абсолютен хит, опакована прекрасно за подарък на близък ..

105.90лв.

Етикети хилки за тенис на маса, топчета за тенис на маса, калъфи за хилки, мрежи за тенис на маса, хилки цени, карбонови хилки за тенис на маса